سه شنبه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۰۱:۱۰ ب.ظ
چرایی عودمجدد درمرحله ی دوم درمان ...
به نام خالق یگانه ومهربان
کارگاه اموزشی مورخ 1396/03/28باموضوع چرایی عود مجدد بااموزشگری جناب اقای احمدعنبرستانی درشعبه ی والفجر برگزارشد
اغلب ما فکر میکنیم اگر در هر جایگاهی قطع مواد کنیم و برگشت بزنیم به
معنای عود مجدد میباشد ولی عود مجدد به این معنانیست ما به هر عملی اعتیاد
داشته باشیم و ان عمل راقطع کنیم وبعداز یک مدت دوباره ان راتکرارکنیم به
این عمل عودمجددگفته نمیشود.....
حال یکسری عوامل باعث عود مجدد میشود و شناخت دلایل عود مجدد به ما کمک شایانی میکند البته برای کسانی که بدنبال درمان هستند و بدنبال رشد مثبت می باشند.
1-داشتن غرور و آمدن به گروه با ظرف پر ، که باعث میشود ما تغییری نکنیم و تکرار رفتار سابق راداشته باشیم که در نتیجه پذیرش نداریم و به نقطه قبلی میرسیم اگر با این افراد از هر موردی صحبت شود چیزی را قبول میکند که باب میلشان باشد و میگویند من میدانم.
2-گوش نکردن به حرف راهنما و عملکرد نداشتن که به این وسیله در ذهنمان بذرهای عود را کم کم میکاریم واین عوامل مانند قطعات پازل در کنار هم قرار میگیرد برای مثال نداشتن نظم ، نداشتن برنامه ریزی در زندگی ، نپرداختن به ایرادها و تلاش برای رفع آن ، رعایت نکردن خط قرمزهایی که راهنما تایین کرده ودر پایان به مرحله ای میرسیم که غرور ما را میگیرد که من با وجود رعایت نکردن بایدها و نبایدها پاک هستم پس دیگر به راهنما و گروه احتیاجی ندارم و نود درصد پازل چیده میشود و میرسیم به عود جسمی و با خود میگوییم که چرا چنین اتفاقی برایم افتاد .
3-افرادی که در نقش تماشاچی هستند و وارد عرصه خدمت نمیشوند و بعد از مدتی بی انگیزه شده خود بخود اوت میشوند
4-تسویه حساب نکردن و پاکسازی نکردن افکار افیونی .
5-ارزش گذاری نکردن برای رهایی، رهایی که با زحمت بدست آمده باشد و مهر باشد را فردبه راحتی از دست نمیدهد.
6-ندادن پاسخ قاطع و درست به وسوسه ، عروس هزار چهره که از طریق حس پنجگانه به سراغمان میاید و ما نباید صورت مسئله را پاک کنیم بلکه با آموزش باید به وسوسه جواب بدهیم .
7- زمانیکه کار اشتباه میکنیم و ترسمان میریزد پس تکرار کار برایمان راحت میشود ولی برعکس اگربا خواست و انگیزه ای که در زمان مصرف برای تهیه مواد داشتیم ده درصد این خواست رابرای درمان داشته باشیم در هر شرایطی عود نمیکنیم .
8-اگر روی اعتیادهای پنداری کار نکنیم وضعفهایی که باعث گرایشمان به اعتیاد بوده مثلا ضعف در نه گفتن ، عود خواهیم کرد .
9-ما برای غذای جسممان اهمیت قائل هستیم پس باید برای غذای روحمان هم ارزش گذاری کنیم کسی که درآمد حلال دارد ، کسی که نماز درست میخواند کمتر دچار لغزش میشود .
10-ما باید ذهنمان را از افکار پوسیده سابق پاک کنیم و اندیشه نو داشته باشیم چون با افکار قبلی نمیتوانیم به موقعیت دلخواه برسیم پس باید فیلتر ذهنی داشته باشیم و دلایل گرایش به اعتیادویا عودمان را با کمک راهنما شناسایی و رفع کنیم تا به درمان درست برسیم و موفق باشیم.
۹۶/۰۳/۳۰