چرامصرف کننده شدم؟(2)
من مصرف کننده شدم به دلیل...

دراین صفحه از وبلاگ ودرادامه ی صفحه ی قبل همچنان می خواهیم باشماعزیزان یک فضای تعاملی داشته باشیم گفت وگو وبه اشتراک گزاری تجاربمان...
زیاددرس نخوندم یادمه تااول دبیرستان رورفتنم امارهاش کردم تنهاچیزی که توخانواده مهم نبود درس من بود .هیچی متوجه نمیشدم فقر اوضاع بد خانواده وخیلی از مشکلات دیگه باعث شدخیلی دیگه توخونه نباشم هرروزم روبادوستایی می گذروندم که اونهاهم دوستای خوبی نبودند .تااینکه یک روز یکی از همین دوستام یه من تریاک رومعرفی کردالبته قبلش به خاطر فراراز مشکلاتم سیگارمی کشیدم اما کنجکاوشدم ببینم این ماده چه حسی به پدرم می ده که به خاطرش حاضرشده تمام زندگیش رواز دست بده پس اون تصمیم اشتباه روگرفتم ومصرف کردم .چه حس خوبی بهم داد انگار فارغ ازتمام مشکلات بودم حال خوبی بودواون لحظه لذتی که پدر از مصرف موادمی برد رودرک کرم طولی نکشید که به خاطر نبودن مادرواون کنترلی که روی بچه هاداشت وپدری که حالا ی جورایی باهاش هم مصرف شده بودم شدم یک مصرف کننده ی حرفه ای.....

دراین صفحه می خواهیم یکی دیگراز دلایل گرایش به اعتیادراباز کنیم .همان طورکه گفته شد سه دلیل عمده ی گرایش افراد به اعتیاد :
1-فردی 2-خانوادگی 3-اجتماعی
می باشد .دلیل فردی درصفحه ی گذشته بازشد ودراین صفحه می خواهیم دلیل خانوادگی راتوضیح دهیم .
دلایل خانوادگی
ویژگی های اخلاقی پدرو مادر، نحوه رفتار با کودکان، طلاق، وجود ناپدری و نامادری، تعدد ازدواج، فرهنگ خاص حاکم بر خانواده، میزان تحصیلات والدین،جدایی والدین و عدم پیوستگی اعضای خانواده، اعتیاد پدر، مادر و یا اعضای خانوادو..... از عوامل مهمی می باشند که زمینه انحراف وکجروی را در فرد ایجاد می نمایند.
در ذیل به برخی عوامل زمینه ساز گرایش فرد به اعتیاد در خانواده اشاره می گردد:
(کمبودمحبت درخانواده ،تبعیض بین فرزندان، آزادی بی حد، محدود کردن بی حد فرزندان، رفاه بی حد،اقتصاددرخانواده ،فقرو نابسامانی های خانواده)
1-کمبودمحبت درخانواده:فرد در خانواده زمانی که نیازهای عاطفی اش برآورده نشود، مجبور می شود دست نیاز به سوی دیگران درازنماید. در این زمان است که شکارچیان از این موقعیت ها سوء استفاده می کنند و با ارتباط عاطفی دروغین افراد رابه سوی انحراف می کشانند.
2-افراط درمحبت:زیاده روی در محبت نیز خود مانند کمبود محبت اثر منفی بر تربیت فرزندان دارد ،به نحوی که فرزندهمیشه متکی به پدر و مادر می باشد و هیچ گاه احساس استقلال و بزرگمنشی نخواهد کرد. زمانی که چنین فردی واردجامعه شود و در این موقعیت از محبت های پدر و مادربه دور باشد، احساس کینه و عقده جویی می نماید و برای جبران این مسئله دست به هر خلافی خواهد زد.
3-تبعیض بین فرزندان:این مسئله نیز یکی دیگر از مواردی است که فرد در خانواده احساس حقارت و حسادت می نماید.
4-محدود کردن فرزندان: از سویی، محدود بودن منجر به فعال شدن حس کنجکاوی فردو از سوی دیگر، منجر به بروز مشکلات عاطفی می شود. کنترل بیش از حدّ فرزندان سبب می شود که فردوابسته به کنترل خارجی (زور) باشدیعنی تا زمانی که از طریق اعمال زور رفتارش تحت کنترل است دست به عمل منحرفانه نمی زند، اما به محض اینکه کنترل والدین ضعیف شودخود را رها می یابد به رفتارهای انحراف آمیز روی می آوردزیرا از کودکی حس کنترل درونی(وجدان) او خاموش بوده و همیشه به کنترل خارجی و احتمالا زور وابسته بوده است.
5-اعتیاد یکی از اعضای خانواد:افرادی که در خانواده های معتاد زندگی می کنند، ترس و قبح معتاد شدن برایشان ازبین رفته است وعادی شدن مصرف مواد در خانواده موجب سهولت گرایش دیگر اعضا به مصرف مواد مخدر می شودازیک سو، مصرف موادکنترل و تسلط آن ها را بر فرزندان کاهش می دهد.اما همیشه اینطور نیست.
6-رفاه اقتصادی خانواده:در خانواده هایی که رفاه و درآمد اقتصادی زیاد است، روابط انسانی بر اثر کثرت کار و یا سرگرمی ضعیف می گرددضعف ارتباط انسانی نیز به نوبه خود عامل مساعدی برای کشش فرد به مواد مخدر است ،همچنین افرادی که درآمد بیش از حد دارند موقعیت و زمینه مساعدتری برای انجام این کارهادارند.
7-بی سوادی یا کم سوادی والدین: بی سوادی والدین منجر به مسائلی از قبیل: روش های غیرمنطقی در تربیت فرزندان، پی نبردن به نیازهای روانی فرزندان، نپذیرفتن تغییرات در نگرش های جوانان و تأکید بر روش ها و اعتقادات سنّتی خود می شودکه تمامی این مسائل موجب می گردن فرد نوعی احساس تنهایی و کمبود نماید و در نتیجه، در پی یافتن همدرد وهمدل، به هر شخص و هر موادی روی آورد.
8-فقر خانواده:تحقیقات و پژوهش هادر عین حال که مؤید وجود رابطه مستقیم بین فقر و انحرافات نیست، اما وجود همبستگی میان آن دو را تأیید می نماید. بر این اساس، فقر به عنوان یکی از مسائل اجتماعی، در وقوع انحرافات و افزایش میزان آن، به ویژه در زمینه جرایم زنان، اعتیاد و سرقت تأثیرگذار است. فقر انگیزش روی آوری به کجروی را افزایش می دهد.
9-ستیزه والدین:خانواده، حریم امن و آرامش است. ستیزه و اختلاف در خانواده از علل مهم گرایش افراد به ناهنجاری ها و اعتیاداست.زمانی که محیط خانواده، محیط مناسبی برای زندگی نباشد، فرد سعی می کند بیشترین وقت خود را در خارج از خانه صرف نماید و این کار، ارتباط افراد را با شکارچیانی که به دنبال شکار می گردند مهیا می سازد.
ادامه دارد...
اینجا میخواهیم تجربه به اعتیاد کشیده شدن خود یا اطرافیانمون رو بگیم.به نظرم بهترین کسانی که می تونند به این سوال پاسخ بدن خودافراد مصرف کننده هستن .خوشحال میشم اگه با تجربه هاتون همراهیم کنید.ازبهترین داستان درصفحه ی بعد استفاده خواهدشد.